Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 1. Buna ziua,
  Multumesc pentru aceste lectii!
  Eu activez in zona de prestare de servicii in domeniul S.S.M. (securitate si sanatate in munca), iar aceste videouri doresc sa le folosesc pentru promovarea serviciilor.

 2. Bună ziua! Sunt kinetoterapeut, activez ca terapeut maseur și dezvolt, în paralel, o afacere de network marketing..l

 3. Salut Sorin exact cum spui tu în clip nici eu încă nu știu exact ce vreau să fac la început de drum dar încerc dacă nu reușesc mă întorc la munca mea obișnuită, sant muncitor calificat în finisaje interioare și exterioare poate mă inspir și din muncă și o să mă ajute ori și cum o încercare nu costă nimic

 4. Sunt Ioana Vlad, freelancer, copywriter și content writer strategist. Vreau sa aprofundez partea de conținut video pentru clienții mei.

 5. Asa cum am mentionat la inscriere, aceste lectii nu ma intereseaza pentru vreun business deocamdata ci, in interes personal. Sunt inca eleva asa ca doresc aceste cursuri doar pentru mine si, ( de ce nu?) poate ma vor ajuta in alegerea unui job pe viitor. Multumsc mult pentru aceasta oportunitate, urmaresc cursurile cu mult interes.

 6. Buna Sorin

  Numele meu este Mirela Piciorea

  Imi doresc sa invat mai multe despre Social Midia, promovare pe social midia a produselor naturiste mai exact uleiuri esentiale, Suplimente alimentare, Creme curative ,Cosmetice 100% naturale.
  Multumesc cu recunostinta pentru aceasta oportunitate.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}