CADOUL MEU PENTRU TINE

Cum să faci bani online în România

Peste 20 de Metode in format TEXT si VIDEO

O să primeşti câte un email pe zi [+ varianta video] cu o metodă de a face bani online. Nu este vorba despre a da click-uri sau a completa chestionare

Nu mai cauta

O sa primesti peste 20 de video-uri cu metode de facut bani online in Romania

Esti mamica

Multe mame isi schimba jobul sau gasesc surse noi de venit in timpul cand stau acasa cu copilul. Este o perioada foarte buna sa incerci ceva nou, ceva pentru care nu aveai timp cand erai la un job de 8h.

Nu iti ajung banii

Majoritatea persoanelor care ajung sa castige bani online o fac pentru ca sunt impinse de la spate de cheltuielile tot mai mari. Stiu cum este sa tot creasca cheltuielile dar salariul ramane acelasi.

Job online

Daca esti o persoane care nu doreste sa depinda de un job clasic si sa fie batuta la cap toata ziua de sef... atunci un job online ti se potriveste. Nu ai sef, nu ai program si nu ai de facut naveta.

Numele meu este Sorin Crișan și sunt freelancer din 2010.
Am încercat diverse metode de a face bani online, de la adsense la afiliate marketing. Am citit forumuri şi am testat multe metode dar animaţiile video mi-au adus cei mai mulţi bani şi cel mai important, constant.
Am ajutat peste 150 de antreprenori români să se promoveze prin materialele video și peste 5000 de antreprenori și freelanceri din toată lumea, din 2010 până în prezent.

Tu alegi

Eu doar iti prezint servicii pe care poti sa le oferi online

In fiecare zi o sa primesti cate un email de la mine cu o noua metoda prin care poti si tu sa faci bani online.

Amanda Johnson

Founder | hatha trainer

Here is a little insight into my life and how I became a personal trainer and the founder of one of the world's most recognized fitness brands – Jaya.

Lillian Lamb

trauma yoga trainer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt.

Emily Holt

prenatal yoga trainer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam.

Matthew Torres

strenght yoga trainer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.

Get a Jaya membership now, and join a clean and spacious club. JOIN US TODAY!

Real people.

Real stories.

Jenny Martins / 

INDUSTRIAL DESIGER

Recomand cu drag! Cursul este foarte bine structurat, iar Sorin mai mult decât implicat.
Cu puțină ambiție și timp liber se pot obține rezultate foarte bune, atât pe partea de promovare, cât și de freelancing.
Succes!♡

Paul jones/

blogger

Yoga has helped me manage my stress and anxiety in a healthy way. Whenever I feel overwhelmed, I can turn to my yoga practice to help me center and ground myself. The deep breathing exercises and meditation techniques have given me a powerful tool to manage my emotions and stay centered in the midst of chaos. Awesome trainer!

New

Whoever you are and whatever you’re looking for, you’ll find your place at Jaya!