Cum să te promovezi pe Social Media prin Video

Diferențiază-te de Competiție prin Video Marketing!

Captează atenția oamenilor în social media. Transmite mai eficient un mesaj emoțional și persuasiv, care generează mai multe conversii.

  0  0
Zile
:
 
  0  0
Ore
:
 
  0  0
Minute
:
 
  0  0
Secunde

You missed out!

Mai merită să te promovezi în social media sau doar pierzi bani, fără niciun rezultat?

Ești sceptic că poți să-ți crești numărul de vânzări prin social media, din cauză că nu ai avut rezultate până acum?

Ai atras clienții nepotriviți, care nu știau
absolut nimic despre ce face business-ul tău, deși ai scris constant în postări, reclame și pe site cu ce te ocupi...

Costurile reclamelor erau prea mari și
nici nu erai mulțumit de rezultatele aduse...

Deși reclamele și postările ajungeau la mulți oameni,
aceștia dădeau scroll în continuare, fără să-ți acorde măcar puțină atenție...

Cum ar fi să schimbi radical toate acestea, folosind animația 2D sau alt tip de conţinut video?

Social media aduce rezultate extrem de bune dacă te folosești de canalele disponibile cum trebuie. Chiar poate aduce mai mulți clienți decât ai avut până acum la costuri foarte mici.

Vânzări de 20000 Euro

2000 de euro investiţi în reclame Youtube au generat vânzări de 20000 euro pe nişa Home & Deco.

2000 de share-uri pe Facebook

Un video de informare cu peste 2000 de share-uri pe Facebook

157 de lead-uri

788 Lei investiti intr-un video pe Facebook au generat 157 de lead-uri, la un pret de 5 lei per lead in comparatie cu peste 10 lei cand sa folosit imagine pe nisa de joburi in Belgia.

Video te poate ajuta să câștigi mai mulți clienți din social media! 

Folosește-te de video ca să te promovezi eficient în social media.

Asta te învăț în cursul Cum să te promovezi pe Social Media prin Video.

În 2 ore, îți arăt cum poți să încarci video-urile tale pe Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, Google My Business și LinkedIn, dar și cum să-ți setezi reclamele. De îndată ce urmărești materialele, poți începe promovarea afacerii tale.

De asemenea, îți arăt și cum să-ți ușurezi munca și să programezi postările, ca să nu stai de fiecare dată să le pregătești.

Iar dacă întâmpini probleme sau ai întrebări, îți voi răspunde în cadrul webinariilor de suport.

Pentru cine este acest curs?

Dacă ești antreprenor la început de drum și ai resurse financiare limitate, nu-ți permiți să plătești pe cineva să se ocupe de promovarea afacerii în social media.

De aceea, acest curs te va ajuta să faci partea de promovare online singur, să reduci costurile în business și să creezi reclame care aduc rezultate constant.

Dacă ești freelancer și creezi animații 2D sau alte video-uri, acest curs te va ajuta să-ți crești prețurile, pentru că oferi servicii complete. De asemenea, te vei diferenția foarte mult de alți freelanceri ce fac video-uri.

Sau dacă ești pasionat de video marketing, cu siguranță vei găsi informații utile pe care le poți aplica.

Învaţă să te promovezi eficient și să ajungi în fața audienței dorite.

Descoperă cum poți să-ți aduci afacerea în fața celor 9 milioane de români care consumă Zilnic Conținut Video.

  0  0
Zile
:
 
  0  0
Ore
:
 
  0  0
Minute
:
 
  0  0
Secunde

You missed out!

Te poți înscrie la curs cu doar 1000 de lei.

Eu sunt Sorin Crișan, expert în Animaţii Video și CEO Video Story

Am incercat diverse metode de a face bani online, de la adsense la afiliate marketing. Am citit forumuri și am testat multe metode, dar animatiile video mi-au adus cei mai mulți bani și cel mai important, constant.

Activez în acest domeniu din 2010, iar în prezent sunt CEO la Video Story, o agenție care se ocupă cu crearea de materiale video pentru clienții din România și din afara țării.

Am ajutat peste 100 de antreprenori români să se promoveze prin materialele video și câteva mii de antreprenori și freelanceri din toată lumea, din 2010 până în prezent.

Promovarea prin video nu se rezumă la realizarea unui video și atât. Acesta este motivul pentru care m-am educat și despre pasul următor: cum să ajungă video la audiența clientului.

Iar acest lucru te pot învăța și pe tine. Dacă doreşti să te promovezi online şi să nu mai plăteşti sute de euro la agenţii, acest curs este pentru tine.

De asemenea, dacă doreşti să înveţi să faci reclame şi să încasezi bani de la cei care nu au timp pentru un astfel de curs şi prefera să plătească o agenţie sau un freelancer să se ocupe de contul lor de reclamă, atunci eşti la locul potrivit.

De ce e mai important acum ca niciodată să înveți Video Marketing?
 1. 1
  Obții rezultate mult mai bune în promovarea prin reclame, la un cost mai mic
  Video va avea o rată mai bună de conversie, datorită caracterului său vizual și auditiv.
 2. 2
  Mesajul pe care se bazează acțiunea din videoclip este gândit în așa fel încât să-i stârnească interesul prospectului tău chiar de la început.
 3. 3
  Câștigi atenția oamenilor mult mai ușor prin video decât prin poze statice.
  În tot oceanul de informații de pe internet, nu e ceva foarte comun să vezi o animație video de exemplu. De aceea, primul impuls al oamenilor este să se oprească să vadă despre ce e vorba, pentru că nu e ceva des întâlnit.
 4. 4
  Ajungi la prospecții tăi înaintea concurenței. Videoul tău va fi favorizat de toate platformele pe care te promovezi.
  Atât Facebook și Instagram, cât și Google acordă un loc prioritar videoclipurilor, atunci când decide ce informație să-i afișeze prospectului tău.
 5. 5
  Ai cele mai mari șanse ca mesajul tău să fie urmărit în totalitate.
  Un video animat poate avea doar 60 de secunde iar datele culese de breadnbeyond.com arată că 77% din cei care încep să vizioneze o animație video rămân până la final.
 6. 6
  Economisești timp și energie având discuții mai calitative cu viitorii clienți. 
  Îți va fi mai ușor să discuți cu un prospect care cunoaște deja produsul sau serviciul pe care tu îl oferi. Vizualizând mesajul video, va înțelege mai repede și mai bine valoarea produsului sau serviciului, chiar dinainte să discuți cu el.
 7. 7
  Poți fi prezent pe mai multe platforme de social media cu același video și va fi mult mai ușor să rămâi în mintea clienților.
  Studiile arată că oamenii trebuie să vadă o reclamă de minim 7 ori înainte să cumpere, însă tu deja vei fi prezent pe 6 mari platforme. Va fi mult mai ușor să dai peste prospecții tăi și să rămâi în mintea lor.
 8. 8
  Dacă ești freelancer și te ocupi de video-uri, poți să-ți crești prețurile oferind un serviciu în plus:
  încărcarea video-urilor create de tine pe platforme social media + promovare prin reclame. Iar acest serviciu poate fi un diferențiator puternic între tine și alții care fac video-uri. 
 9. 9
  Ai acces pe viață la tot cursul și îl poți urmări de oriunde, atâta timp cât ai internet și un laptop sau un smartphone.

Primeşti Acces Instant la tot cursul acum!

Crește-ți rata de conversie la reclame și transformă oamenii din online în clienți fideli prin video marketing!

  0  0
Zile
:
 
  0  0
Ore
:
 
  0  0
Minute
:
 
  0  0
Secunde

You missed out!

Ce primești în curs?

Cursul constă în peste 2 ore de video-uri înregistrate, în care vei învăța:

Modulul 1:

Îţi arăt cum să încarci video-uri pe YouTube ca un vlogger profesionist, dar și cum să testezi o reclamă pe YouTube pe banii lor.

Tot în acest modul vei afla despre Titlu, Descriere, Cuvinte Cheie dar şi cum să faci o miniatură pentru video gratuit. YouTube este al doilea motor de căutare din lume şi aparține de Google. De aceea, de multe ori apar şi video-uri în rezultatele de la Google.

Modulul 2:

Vom încărca un video pe Instagram direct de pe laptop cu thumbnail şi #hashtaguri.

Tot aici îţi arăt şi cum să-l programezi, ca să nu mai stai în fiecare zi la calculator ca să încarci video-uri. De asemenea, vei vedea cum setezi prima ta reclama pe Instagram.

Modulul 3:

Te învăț cum să te promovezi prin video pe cel mai nou canal de comunicare prin video din România: TikTok.

Dacă afacerea ta nu e prezentă încă pe TikTok, ar trebui să iei în considerare platforma. Printr-un singur video de minim 15 secunde poți ajunge în fața a 4.1 milioane de români, printre care se află și persoane interesate de produsele sau serviciile tale.

Modulul 4:

Te învăț cum să faci oamenii să se oprească din scroll pe Facebook, ca să urmărească video-ul tău.

Degeaba ai cel mai bun video de pe Facebook dacă nu îl vede nimeni. În acest modul o să-ţi arăt cum să setezi prima ta reclama pe Facebook şi cum să încarci un video cu titlu, descriere şi hashtag-uri.

Modulul 5:

Urcăm video pe cea mai mare reţea de socializare pentru business: LinkedIn.

Chiar dacă nu este o platformă pe care o foloseşti zilnic, tot poţi să încarci video şi aici, ca să fii prezent peste tot în social media. De asemenea, LinkedIn te ajută să generezi trafic către site-ul tău, să găsești potențiali clienți, să oferi conținut valoros, ce-ți dovedește expertiza.

Modulul 6:

Dacă ai un business local sau vrei să faci marketing pentru astfel de business-uri, atunci acest modul este pentru tine.

Google My Business este un mod uşor şi eficient de comunicare în prezent. Acesta oferă potențialilor clienți informații precum orele de lucru, numărul de telefon, site-ul afacerii tale și indicațiile de orientare cu un singur click și fără niciun cost.

De asemenea, pe lângă materia preînregistrată, voi ține câte un webinar LIVE de suport odată pe lună. Aici îți voi răspunde la întrebări sau alte nelămuriri legate de promovarea în social media.

Tot ce ai nevoie ca să te promovezi eficient în social media… pentru doar 97 Euro!

Să recapitulăm ce înveți în cadrul cursului:
 • Cum să încarci corect un video pe YouTube, Facebook, Instagram și TikTok ca să ai mai multe vizualizări
 • Cum să încarci video pe LinkedIn şi Google My Business pentru ca potentialii clienţii să te găsească mai uşor fără să plăteşti reclame
 • Cum să setezi prima ta reclamă singur
 • Cum folosești video marketing ca să ai costuri mai mici la reclame
 • Te ajut și îți răspund la orice întrebare prin suport pe un grup privat
 • Acces pe viață la tot cursul
În mod normal, toate acestea le-aș oferi la 200 Euro, însă…

Toate acestea le poți primi pentru doar 1000 de lei, dacă decizi să cumperi până expiră cronometrul!

  0  0
Zile
:
 
  0  0
Ore
:
 
  0  0
Minute
:
 
  0  0
Secunde

You missed out!

Poți achita cu cardul sau prin transfer bancar.


Primești acces instant la toate materialele de îndată ce finalizezi comanda. După ce faci comanda, se creează un cont automat în site, cu care te vei loga pentru a putea parcurge cursul. 

Află cum să-ți promovezi afacerea în social media și cum să crești rata de conversie a reclamelor, în timp ce reduci costurile!

  0  0
Zile
:
 
  0  0
Ore
:
 
  0  0
Minute
:
 
  0  0
Secunde

You missed out!

BONUS: Primești un eBook cu ideile principale din curs

În eBook găsești toate informațiile esențiale despre care vorbim în video-uri. Îl poți folosi de fiecare dată când ai nevoie să faci o reclamă sau să urci un video pe o platformă, ca să te asiguri că ai făcut fiecare etapă corect.


Îl poți descărca în telefon sau în laptop, ca să-ți fie mai ușor să-l găsești când ai nevoie de el.


Ce spun clienții cu care am lucrat până acum:

Diana Claudia Filip

Profesionist, Serios, Punctual, Deschis la recomandări, și tot ce are nevoie un Antreprenor. Recomand fără reținere!

Dăscălița de română

Recomand pentru seriozitate, promptitudine și eficiență!
Voi apela la serviciile acestei firme de câte ori voi avea nevoie.

Andrei Covaci

Fast and Reliable. Totally recommend it! Sorin is a real superstar when it comes to animated videos.

Zero riscuri! Ai garanția banii înapoi 14 zile de la achiziție!

Dacă nu ești mulțumit de curs sau aveai alte așteptări, primești banii înapoi fără alte întrebări.

Ai timp 14 zile să parcurgi cursul și să decizi dacă îți oferă valoarea promisă. Dacă nu, scrie-mi și îți restitui banii.

Diferențiază-te de competiție și captează atenția potențialilor clienți prin animații explicative!

  0  0
Zile
:
 
  0  0
Ore
:
 
  0  0
Minute
:
 
  0  0
Secunde

You missed out!

Merită să dai 1000 de lei ca să nu mai pierzi bani pe promovare ineficientă în social media?

Decizia îți aparține de acum. Tot ce ai nevoie ca să-ți poți promova afacerea în online prin video marketing se află în acest curs.

Poți continua cu ceea ce ai făcut până acum, însă vei avea aceleași rezultate în continuare...

Vei pierde în continuare bani în reclame care nu aduc rezultatele dorite. Oamenii vor continua să dea scroll peste postările tale, pentru că nu ieși cu nimic în evidență față de competiția ta. Iar puținii oameni pe care îi atragi nu sunt clienții pe care ți i-ai dori.

Dar dacă vrei să-ți crești rata de conversie, să transmiți mai eficient un mesaj emoționant și persuasiv și să convingi oamenii să devină clienții tăi, atunci te aștept la curs.

Înscrie-te până expiră cronometrul și profită de reducere la cursul care îți va crea o prezență memorabilă în social media.

  0  0
Zile
:
 
  0  0
Ore
:
 
  0  0
Minute
:
 
  0  0
Secunde

You missed out!

Primești acces instant la tot cursul. Începe de azi să-ți promovezi eficient afacerea pe 6 platforme importante pentru orice business!

  0  0
Zile
:
 
  0  0
Ore
:
 
  0  0
Minute
:
 
  0  0
Secunde

You missed out!

Copyright CSA ADS SRL