Invata sa faci animatii video profesionale pentru tine sau clientii tai! 

Iti arat pas cu pas cum se face o animatie video. Nu trebuie sa desenezi nimic. Nu ai nevoie de talent la desen. 

03
Zile
:
 
08
Ore
:
 
37
Minute
:
 
22
Secunde

You missed out!

Cum ar fi dacă ai putea lucra de acasă sau de oriunde în lume, doar cu ajutorul unui laptop?

Cum ar fi dacă ai putea să decizi singur ce program de lucru ai în fiecare zi, fără să îți dicteze un șef că de la 9 la 5 te afli la birou?

Cum ar fi dacă ai putea câștiga un venit în plus sau chiar un venit principal de peste 5,000 lei pe lună, învățând să faci animații 2D? 

Dacă îți dorești să faci primii pași către viața de freelancer și să te bucuri de mai multă libertate, atunci acum este cel mai bun moment să acționezi.

Zilele următoare am decis să ofer Academia de Animație la €200 reducere. 

Începând de lunile următoare, plănuiesc să cresc prețul cursului, pentru că vreau să adaug 3 bonusuri foarte valoroase:

 • Modul 1: Cum să-ți construiești primul website de prezentare
 •  Modul 2: Cum să faci email marketing și cum să-ți construiești o listă de emailuri
 • Modul 3: Cum faci editări video ca începător

Dar, dacă te înscrii în Academie acum cu prețul redus, vei primi acces și la aceste bonusuri, pentru care alții vor plăti suplimentar.

Doar bonusurile acestea valorează mai mult decât plătești pe întreg cursul, ca să înțelegi valoarea resurselor la care vei primi acces dacă decizi să vii alături de noi.

Programează o întâlnire 1 la 1 gratuită cu mine

De ce animațiile 2D sunt o abilitate ușor de învățat și de oferit ca serviciu?

Nu ai nevoie de talent ca să faci animații 2D - este o abilitate pe care o înveți de la zero.

Spre deosebire de copywriting sau content writing, unde ai nevoie de talent și pasiune pentru scris, dar și luni în șir de practică, animațiile 2D se învață foarte repede.

Nu ai nevoie de talent la desen, pentru că softurile au deja scene predefinite și personaje. Iar tu doar le modifici în funcție de obiectivul video-ului.

Așadar, dacă ești în căutarea unei abilități din care să câștigi bani ca freelancer, pe care o poți construi de la zero, animațiile 2D respectă această condiție.

Nu trebuie să fii o persoană tehnică

Softurile de animații 2D au devenit foarte ușor de învățat și de folosit. 

Nu ai nevoie de cunoștințe de IT pentru a le folosi. Și nici nu sunt așa de complicate precum After Effects sau Autodesk Maia, care necesită peste 20 de ore doar de învățat (+ alte zeci de ore de practică)

În câteva ore de practică în softul pe care îl folosim noi, deja știi fiecare funcție importantă.

În schimb, dacă alegi să oferi servicii de animații 3D sau de SEO (ajuți afaceri să apară pe prima pagină din Google), ai nevoie și de cunoștințe mai tehnice decât la animații 2D

Nu ai nevoie de experiență în marketing online ca să faci animații 2D

Treaba ta este să creezi un video după cerințele clientului și să-l livrezi. 

Nu tu faci strategii complexe de promovare și nici nu gestionezi banii clientului tău în reclame, așa cum fac persoanele ce oferă servicii de Facebook Ads.

Deși ulterior te poți gândi să adaugi și aceste servicii, la început nu este cazul. 

Este suficient să înveți să faci animații 2D, să găsești primii clienți și să le livrezi video-ul, în funcție de ce au nevoie aceștia.

Cererea pe piață pentru materiale video crește de la an la an

Și nu o spun doar eu, ci și statisticile:

 • 75% din persoane au făcut o achiziție după ce au văzut un video pe YouTube de la un brand (sursa: YouTube)

 • 50% dintre utilizatorii Instagram au făcut o achiziție după ce au văzut un story video (sursa: Instagram)
 • 96% din marketeri consideră că video este o piesă esențială din strategia lor de marketing (sursa: Wyzowl, 2023)

Nu trebuie să investești mii de euro ca să începi

Cum ți-am spus, plănuiesc să cresc prețul Academiei de Animație după ce termin de creat cele 3 bonusuri.

Alte cursuri din România, foarte similare cu ceea ce primești în Academie, costă peste €1,000.

Și până acum am lăsat prețul mai jos, astfel încât oricine își dorește să învețe să își permită financiar. Însă de îndată ce vor fi gata bonusurile, voi crește prețul astfel încât oamenii să înțeleagă mai bine ce valoare primesc în curs și să profite la maximum de informațiile de acolo.

De aceea, până pe 11 iulie este ultima ta șansă să te înscrii în curs și să beneficiezi de €200 reducere la acesta.

De aceea, până pe 11 iulie este ultima ta șansă să te înscrii în curs și să beneficiezi de €200 reducere la acesta.

Dacă îți dorești să trăiești libertatea unui freelancer și să lucrezi de oriunde și oricând, acum ai șansa să vii alături de noi în program, plătind un preț mai mic decât până acum:

Mai jos găsești o parte din video-urile create de mine.

Devino propriul tău șef și bucură-te de libertatea oferită de freelancing.

Învață o abilitate nouă, cu cerere mare pe piață, care îți aduce constant clienți și bani!

 • Studiile arată că 54% dintre oamenii de pe social media doresc să vadă mai mult conținut video de la un brand sau o afacere pe care o urmăresc (HubSpot, 2018)
 • 59% dintre directori sunt de acord că, dacă ai text și video pe același subiect, oamenii vor alege să urmărească video. (Small Biz Trends, 2016 – actualizat în 2022)
 • 92% dintre oamenii care urmăresc video-uri pe telefon dau share la material altor persoane, iar video-urile din social media primesc de 12 ori mai multe distribuiri decât textul și imaginile împreună. (Small Biz Trends, 2016 – actualizat în 2022)

Video-urile au devenit din ce în ce mai populare în promovarea afacerilor și aduc mai multe vânzări. De aceea, 86% din afaceri folosesc video-uri pentru promovare (Wyzowl), iar numărul lor crește de la an la an.

Video-urile devin o armă puternică, ce face diferența în promovare. Așa că cererea pe piață de oameni care fac materiale video e în continuă creștere, pentru că video-urile aduc vânzări. Iar animațiile video 2D sunt ușor de învățat, aduc rezultate și fac un brand memorabil dacă folosesc un video autentic.

Inclusiv în agenție am avut peste 100 de clienți din România care au venit special pentru animațiile 2D. Iar ca freelancer, am făcut peste 5000 de video-uri pentru clienți din toată lumea.

Deci dacă îți faci griji că e doar ceva trecător și după nu vei mai avea de lucru, nu e adevărat. Atâta timp cât există internet și afaceri care vor să se promoveze online, poți avea clienți în întreaga lume.

Cum poți face animații video 2D fără talent la desen?

Când te gândești la animații, automat apare ideea că ai nevoie de talent ca să le faci. În special în softuri complicate, în care începi să creezi animația de la zero, ai nevoie de mult  talent și de un curs avansat.

Însă în cazul programului Vyond, ai scenele predefinite cu care lucrezi. Tu doar schimbi culorile, adaugi efectele și modifici personajele din cadre. Nu trebuie să faci nimic de la zero ca să ai nevoie de talent.

Doar alegi scenele, le pui una după alta și le adaptezi în funcție de scopul video-ului. Oricine cu un minim de cunoștințe să folosească un calculator poate învăța să facă animații 2D fără talent, atâta timp cât e dispus să învețe programul și să exerseze constant.

Nu ai nevoie de talent și nici de zeci de ore de pierdut ca să înveți softuri complicate de animații. Un program ușor de folosit și dorința de a învăța sunt de ajuns 

O parte din brandurile cu care am colaborat:

Ce spun cursanți despre Sorin și despre cursul Academia De Animație?

Radu Nastase

Cursant

Marius Gordan

cursant

Viki Rusea

Cursanta

Dézy Dézïdèrïù

Cursant

Jasmina Spulber

cursanta

Marioara Marioara

Cursanta

Pe lângă materia preînregistrată, vom ține săptămânal câte un webinar de suport. Aici îți voi răspunde la orice întrebare legată de animații și rezolvăm dificultățile întâmpinate pe parcursul cursului.

„Dar de ce să aleg acest curs și nu altele de pe piață, care mă învață animații?”

Majoritatea cursurilor existente deja folosesc softuri de animații complicate, precum After Effects sau Autodesk Maia, care necesită minim 20 de ore doar de materiale de învățat. Abia apoi poți trece să faci o animație, care îți va lua câteva ore bune să o faci până la capăt.

Ca să parcurgi cursul oferit de mine și să creezi animații, e nevoie să ai un minim de cunoștințe despre calculatoare sau laptopuri: cum să-l deschizi, cum să instalezi o aplicație, cum să folosești internetul, tastatura, mouse-ul. Dar atât.

Iar în 12 ore vei ști exact tot ce ai de făcut: de la animații până la promovarea serviciilor pe 2 platforme de freelancing, care nu necesită complicații birocratice sau hârțogăraie.

Softul pe care îl folosim simplifică foarte mult treaba noastră și te pot învăța să-l folosești ca un profesionist. Și primești feedback pe ce lucrezi, îndrumare și știi că ce faci e bun și clienții ar cumpăra de la tine. Nu te las doar cu ceva teorie înregistrată, pe care o urmărești azi și o uiți mâine. Facem practic fiecare pas din module.

În plus, este singurul curs de Animații Video 2D din România care te învață și cum să câștigi bani din asta ca freelancer. 

Renunță la rolul de angajat, care e nevoit să suporte un șef corporatist și devino propriul tău șef!

Învață să faci video-uri animate 2D și câștigă peste 60000 de lei pe an ca freelancer!

Ce pierzi dacă amâni și de data asta să-ți îndeplinești visul de a deveni freelancer?

 • Rămâi la un job la care nu câștigi cât ți-ai dori, pe care îl urăști din suflet și pentru care te trezești în fiecare dimineață la 6;
 • Rămâi cu cele 20 de zile de concediu, în care oricum nu te bucuri de concediu că sigur se trezește un coleg să te sune că are nevoie de ceva;
 • Sacrifici weekendurile cu familia pentru că te cheamă șefii la lucru;
 • Pierzi ore de stat după programul de muncă, pentru care oricum nu te plăteau cât meriți;
 • În loc să-ți crești veniturile de la lună la lună, aștepți salariul fix și te rogi să fii promovat ca să-ți dea ceva în plus la salariu;
 • Ajungi de la muncă obosit, stresat și lipsit de chef să mai faci altceva decât să bei o bere în fața televizorului. O să auzi reproșuri de la familie că te distanțezi și nu mai petreceți timp împreună;
 • Muncești până la epuizare în continuare ca să-l îmbogățești pe șeful tău;
 • Dai cu piciorul la șansa de a învăța o abilitate bănoasă și cerută în mediul online;
 • Apelezi la metode care îți promit că vei câștiga bani peste noapte, însă mai mult te fac să investești inutil banii;
 • Nu vei ști cum să te promovezi eficient ca freelancer, fără prea multe bătăi de cap din punct de vedere legal;
 • Vei încerca alte cursuri fără suport sau cursuri scumpe de mii de euro, care necesită minim 20 de ore doar ca să înveți softul în care lucrezi;
 • Și cel mai rău, nu vei ști cât de fain e să fii liber, să lucrezi de oriunde, să-ți alegi singur clienții și să decizi ce faci cu timpul tău, pentru că șefii tăi decid asta pentru tine

Decizia îți aparține. Dacă ești hotărât să scapi de viața de angajat și să câștigi peste 60.000 lei pe an din animații 2D, atunci hai să ne auzim la un apel pe ZOOM, ca să-ți ofer mai multe detalii despre proces.

Programează un apel gratuit cu mine și îți arăt cum poți ajunge să trăiești din animații 2D ca freelancer. Fără să mai lucrezi multe ore pe bani puțini și fără să folosești softuri complicate.

Dacă ești hotărât și dispus să dedici câteva ore ca să înveți această abilitate, atunci apasă pe butonul de mai jos. Apoi, alege ziua și ora la care vrei să ne vedem, ca să discutăm de etapele pe care trebuie să le parcurgi pentru a deveni freelancer.

Îndeplinește-ți visul de a deveni freelancer!

Lucrează de oriunde, când și cât vrei tu, fără să depinzi de un program strict și șefi corporatiști. Învață o abilitate care îți oferă bani, libertate și liniște.

Răspunsuri la Întrebări Frecvente

Cum pot plăti?

Poți face plata cu cardul sau prin transfer bancar.

Mai am alte costuri după ce mă înscriu la curs?

Ca să poți face animații video, o sa ai nevoie de un program/soft. Eu în curs o sa folosesc Vyond, pe care poti să-l testezi gratuit 14 zile. După aceea va trebui să-l cumperi.

Când începe cursul?

După ce faci plata ai acces instant și poți parcurge cursul în ritmul tău

Ce fac dacă ratez o întâlnire LIVE?

Poți urmări înregistrările din grupul de facebook sau in platforma de curs și dacă ai întrebări, poți scrie în comentariile la postare.

Cum funcționează garanția 100% banii înapoi?

Ai garantie 15 zile. Dacă vrei să-ți trimit banii înapoi, îmi scrii la contact@sorincrisan.com și îți restitui plata. 

Creează prima ta Animație 2D de la zero