Câștigă peste 60000 lei pe AN din Animații Video 2D 

Fără să ai Talent la Desen

04
Zile
:
 
06
ORE
:
 
42
MINUTE
:
 
13
SECUNDE

You missed out!

De câte ori ți-ai imaginat ziua în care îți dai demisia și devii freelancer?

În sfârșit a venit ziua pe care o aștepți de ani de zile. Ziua în care îți dai demisia și scapi de rolul de angajat.

 • Gata cu trezirea la 6 în fiecare dimineață și cu programul de la 9 la 5. Gata cu orele petrecute în trafic înainte și după muncă. Nu-ți mai pasă de ce comentarii îți face șeful și câte zeci de task-uri te așteaptă în fiecare zi. 
 • Momentele în care ai refuzat să petreci cu prietenii și cu cei dragi sărbătorile, pentru că ești nevoit să muncești de Crăciun, Revelion sau Paște…
 • Weekendurile în care îți doreai să închizi telefonul de muncă, doar ca să te asiguri că nu te sună nimeni să te cheme la lucru…
 • Zilele în care te rugai să primești concediu în perioada în care aveai nevoie, ca să nu amâni vacanța cu familia…
 • Toate acestea vor fi doar amintiri din trecutul tău ca angajat. A venit momentul să zici la revedere vieții de corporație. 

Intri în biroul șefului și îi spui din toată inima: GATA! Caută-ți alt om dispus să-și piardă cel puțin jumătate din viață ca angajat al tău. Eu plec.

Înmânezi demisia și ieși din birou simțindu-te ca un alt om. Un om liber, care nu mai este un sclav al corporațiilor. Îți aduni lucrurile de la birou și observi privirile curioase ale colegilor, invidioși că cineva din echipă a pus piciorul în prag și își schimbă viața. 

Iar unii chiar te întreabă: ”Acum ce ai de gând să faci? Fără un serviciu stabil, cum mai aduci bani în casă? Ce o să zică familia ta?

Nimeni de la locul de muncă nu știa faptul că în paralel mai făceai ceva. Aveai un plan de rezervă și ai renunțat la serviciu când ai văzut că faci suficienți bani încât să trăiești din asta.

Ai dedicat timp și ai învățat o abilitate nouă, care te ajută să câștigi mai mulți bani, fără să fii angajatul nimănui. O abilitate care îți dă libertatea pe care ți-o dorești de ani de zile și-ți permite să renunți la jobul pe care îl urai din plin.

Ai învățat cum să faci bani din animații video 2D ca freelancer. Iar acum poți lucra de oriunde, oricând și cât vrei tu, fără să muncești până la epuizare ca să-ți îmbogățești șeful.

Te pot ajuta să faci asta. În 2009 mă aflam în aceeași situație în care te afli tu acum. Un angajat cu visul de a deveni freelancer, care căuta o modalitate de a face bani online.

Și am găsit-o.

Am început ca angajat la joburi plătite prost și am ajuns freelancer full-time, cu încasări de peste 5000 lei pe lună.

Te iau de la zero și te învăț cap-coadă programul în care vom lucra, creezi prima ta animație 2D și îți arăt unde o poți vinde și cum atragi clienții pentru serviciile tale ca freelancer, pe 2 platforme. Platforme pe care nu trebuie să te complici cu organizarea fiscală și alte acte complicate.

Este pentru tine această oportunitate...

 • Dacă ești angajat, cauți o portiță de scăpare din acest rol și vrei să înveți o abilitate nouă, care îți poate aduce bani constant, atunci te voi ajuta să ajungi acolo.
 • Sau dacă ești antreprenor și vrei să-ți promovezi eficient afacerea, fără să plătești pe cineva să facă asta în locul tău, atunci ai ajuns unde trebuie. Nimeni nu poate transmite un mesaj mai autentic și emoționant mai bine decât tine, iar acest lucru te poate ajuta să atragi oameni de calitate în afacerea ta.
 • În cazul în care lucrezi în marketing digital și vrei să-ți ajuți clienții să se promoveze în online prin videouri, vei afla cum poți face asta fără prea multe bătăi de cap și fără talent la desen.

Însă, dacă vrei să te îmbogățești peste noapte, atunci această oportunitate NU este pentru tine. Este pentru persoanele care-și doresc să crească treptat și în câteva luni să ajungă și la câștiguri mai mari.

De asemenea, deoarece vom lucra pe laptop sau calculator, trebuie să ai un minim de cunoștințe: să descarci o aplicație, să folosești tastatura, mouse-ul etc. Lucruri esențiale pentru oricine care vrea să lucreze în domeniul online.

Așa că, dacă te regăsești în aceste categorii, citește mai departe și vezi ce am pregătit pentru tine.

Scapă de rolul de angajat plătit prost, care trebuie să suporte un șef corporatist și stă la muncă peste program pe gratis. În 12 ore, îți arăt cum poți câștiga bani din animații 2D, fără talent la desen și fără softuri complicate.

De la cine înveți cum să câștigi bani din animații video 2D?

Eu sunt Sorin Crișan și sunt freelancer din 2010. Însă nu am început din prima așa, ci am fost angajat de la 18 ani. Am lucrat prin fabrici de mobilă, mizerie, praf, cu şefi în spatele meu care nu știau cât de grea era munca, însă știau să dea ordine…

Dar tot timpul am ştiut că pot mai mult. În 2009 eram în poziţia în care te regăseşti tu acum, căutam o modalitate de a face bani online… şi am găsit.

În perioada respectivă lucram în armată ca soldat angajat, eram un bugetar cu un salariu un pic peste minimul pe economie, dar cu obligaţii de militar. Însă, a fost un job în care aveam timp să învăț ceva nou.

În 2010 am văzut primul video whiteboard la cineva care promova un soft de animaţie video. Mi-a plăcut mult şi am zis că trebuie să învăţ şi eu să fac videouri.

Aşa că am lucrat part time la ceea ce urma să devină full time peste 4 ani. Da, mi-au luat 4 ani ca să-mi dau demisia şi să fac doar animaţii video, asta pentru că nu aveam un model de urmat.

În armată sunt o mulţime de şefi la care trebuie să răspunzi ca soldat și care-ți spun ce să faci. Probabil că după ce am început să câștig bani online, am prins un gust amar la gândul de a avea atâţia şefi.

Iar cele mai neplăcute erau serviciile din weekend şi în sărbătorile legale, când toţi prietenii mei erau liberi, iar eu eram la serviciu. Nu ştiu dacă tu lucrezi de Crăciun, Revelion sau alte sărbători dar pot să-ți spun că nu este ceva la care să visezi.

Aşa că, în 2014, după 7 ani de “carieră” militară m-am uitat în spate la cât am câştigat şi am luat decizia să-mi dau demisia. Nu a fost simplu, nu o să-i fie niciodată simplu unui salariat să renunţe la siguranţa job-ului.

Nu îmi pare rău că am luat această decizie, dar nu te încurajez să o faci şi tu până nu ai un plan de rezervă. Nu poţi să-ţi dai demisia şi atât… foloseşte-te de timpul liber după cele 12 ore de muncă şi învaţă ceva nou.

Falimentul din e-commerce

În 2014 mi-am deschis un magazin online, cu care voiam să dau lovitura, însă am dat faliment, pentru că nu știam ce înseamnă să ai un magazin online, cum să-l gestionezi, reclame, stocuri etc.

Am pierdut câteva mii de euro pentru că o astfel de afacere nu se începe cu 0 lei cum am început cu animaţiile. După acest episod am luat decizia să fac mai mulţi bani din animaţiile video.

CEO la Video Story


În prezent sunt CEO la Video Story, o agenție care se ocupă cu crearea de materiale video pentru clienții din România și din afara țării.

Am ajutat peste 100 de antreprenori români să se promoveze prin materialele video și peste 5000 de antreprenori și freelanceri din toată lumea, din 2010 până în prezent. Iar acum am luat decizia să trec la următorul nivel şi anume să învăţ alte persoane să facă ce fac eu.

Misiunea mea în 2022 este să ajut 100 de persoane să câștige bani din animații video. Nu contează că este vorba de 100 euro sau de 1000 de euro, important este să vezi că se poate. După ce vezi că există și altă metodă să câștigi bani, nu o să te mai întorci niciodată la un job clasic.

Mai jos găsești o parte din video-urile create de mine.

Devino propriul tău șef și bucură-te de libertatea oferită de freelancing.

Învață o abilitate nouă, cu cerere mare pe piață, care îți aduce constant clienți și bani!

 • Studiile arată că 54% dintre oamenii de pe social media doresc să vadă mai mult conținut video de la un brand sau o afacere pe care o urmăresc (HubSpot, 2018)
 • 59% dintre directori sunt de acord că, dacă ai text și video pe același subiect, oamenii vor alege să urmărească video. (Small Biz Trends, 2016 – actualizat în 2022)
 • 92% dintre oamenii care urmăresc video-uri pe telefon dau share la material altor persoane, iar video-urile din social media primesc de 12 ori mai multe distribuiri decât textul și imaginile împreună. (Small Biz Trends, 2016 – actualizat în 2022)

Video-urile au devenit din ce în ce mai populare în promovarea afacerilor și aduc mai multe vânzări. De aceea, 86% din afaceri folosesc video-uri pentru promovare (Wyzowl), iar numărul lor crește de la an la an.

Video-urile devin o armă puternică, ce face diferența în promovare. Așa că cererea pe piață de oameni care fac materiale video e în continuă creștere, pentru că video-urile aduc vânzări. Iar animațiile video 2D sunt ușor de învățat, aduc rezultate și fac un brand memorabil dacă folosesc un video autentic.

Inclusiv în agenție am avut peste 100 de clienți din România care au venit special pentru animațiile 2D. Iar ca freelancer, am făcut peste 5000 de video-uri pentru clienți din toată lumea.

Deci dacă îți faci griji că e doar ceva trecător și după nu vei mai avea de lucru, nu e adevărat. Atâta timp cât există internet și afaceri care vor să se promoveze online, poți avea clienți în întreaga lume.

Cum poți face animații video 2D fără talent la desen?

Când te gândești la animații, automat apare ideea că ai nevoie de talent ca să le faci. În special în softuri complicate, în care începi să creezi animația de la zero, ai nevoie de mult  talent și de un curs avansat.

Însă în cazul programului Vyond, ai scenele predefinite cu care lucrezi. Tu doar schimbi culorile, adaugi efectele și modifici personajele din cadre. Nu trebuie să faci nimic de la zero ca să ai nevoie de talent.

Doar alegi scenele, le pui una după alta și le adaptezi în funcție de scopul video-ului. Oricine cu un minim de cunoștințe să folosească un calculator poate învăța să facă animații 2D fără talent, atâta timp cât e dispus să învețe programul și să exerseze constant.

Nu ai nevoie de talent și nici de zeci de ore de pierdut ca să înveți softuri complicate de animații. Un program ușor de folosit și dorința de a învăța sunt de ajuns 

În 8 ore, afli cum să câștigi bani din animații folosind un program ușor și cum să te promovezi ca freelancer pe 2 platforme!

ÎNSCRIE-TE ACUM!

04
Zile
:
 
06
ORE
:
 
41
MINUTE
:
 
47
SECUNDE

You missed out!

9 motive să te înscrii la singurul curs din România care te învață cum să faci bani din animații 2D:

motiv
01

Înveți o abilitate cu cerere uriașă pe piață, dar în același timp îți arăt și cum să câștigi bani frumoși din animații 2D. La început, poți cere minim 50$ pe un video de 30 de secunde, pe care îl faci în maximum o oră. Apoi crești prețurile și scazi perioada de lucru, pentru că devii mai rapid și mai priceput.

motiv
02

Ca freelancer, poți lucra de oriunde: din pat, de la cafenea, de pe plajă, din tren etc. Nu mai pierzi diminețile în trafic spre locul de muncă, unde stai pe scaun la birou toată ziua. 

motiv
03

Poți pleca în vacanțe cu familia de câte ori vrei pe an. Gata cu cerșitul zilelor de concediu, pe care oricum trebuie să le planifici cu luni de zile înainte ca să se aprobe.

motiv
04

Îți faci singur programul de lucru și decizi cât timp lucrezi pe săptămână. Nu mai trebuie să te trezești în fiecare dimineață la 6, nu mai trebuie să stai peste program și să suporți un șef cu mentalitate de corporatist, nu mai trebuie să lucrezi în weekend decât dacă tu vrei asta. Ești propriul tău șef.

motiv
05

Înveți să faci animații 2D fără să folosești softuri complicate. Programele în care lucrăm nu necesită talent sau ore în șir de învățat cum funcționează, spre deosebire de Adobe After Effects, Autodesk Maia.

motiv
06

Nu trebuie să învestești mult timp ca să înveți această abilitate, ci în 12 ore ai învățat teoria și poți să o aplici.

motiv
07

Primești feedback de la o persoană cu 12 ani experiență în animații și îți arăt cum poți să le îmbunătățești în viitor. 

motiv
08

Primești un cod de reducere de 10% la programul de animații în care vom lucra.

motiv
09

Faci parte dintr-o comunitate dedicată exclusiv cursanților. Vei primi invitație la un grup privat de Facebook, unde poți cere sfaturi, pui întrebări, vorbești de problemele întâmpinate sau ne povestești cum ai reușit să găsești clienți.

Creează prima ta animație 2D de la zero și câștigă peste 5000 lei lunar ca freelancer!

ÎNSCRIE-TE ACUM!

04
Days
:
 
06
ORE
:
 
41
MINUTE
:
 
19
SECUNDE

You missed out!

O parte din brandurile cu care am colaborat:

Ce spun foștii cursanți despre mine și despre cursul Academia De Animație?

Dézy Dézïdèrïù

Cursant

Jasmina Spulber

cursanta

Marioara Marioara

Cursanta

Ce înveți dacă lucrezi cu mine

Te iau de la zero și îți arăt cum să creezi o animație 2D în Vyond, cum lucrez eu pe un proiect astfel încât să fiu cât mai eficient, cum să-ți promovezi serviciile pe Fiverr, PPH și Upwork ca să atragi clienți constant.


Tot procesul e structurat în 4 module:


1

Modulul 1: prezint programul în care vom lucra (Vyond)
 • Cum se achiziționează softul;
 • Când este perioada de reduceri la abonament și cum introduci codul de reducere de 10% de la mine; 
 • De ce am ales acest soft și ce avantaje îți oferă;
 • Vezi cum arată interfața și ce face fiecare buton în parte;
 • Vorbim despre scene predefinite (templates) și cât de mult îți simplifică munca;
 • Afli cum să creezi un caracter, cum îl adaugi în scenă și cum îl animezi
 • Cum adaugi vocea, muzica și efectele sonore pe fundalul animației
 • Ce implică funcția de Masca și unde o poți folosi

2

Modulul 2: cum faci un video de la zero
 • Facem un video de la zero și îți arăt pas cu pas cum lucrez eu;
 • Care e diferența dintre a lucra doar cu ce avem în program și grafica din afara programului;
 • Cum adaugi o voce în video;
 • Cum înregistrăm o voce direct în program;
 • De unde putem să cumpărăm voce dacă clientul nu oferă sau nu are pe cineva să facă voice-over;
 • De unde cumpărăm un text/script;
 • De unde descărcăm muzica cu drepturi de autor;

3

Modulul 3: pe ce site-uri vinzi video-urile și unde te poți promova ca freelancer
 • Vorbim de două site-uri unde poti să-ți vinzi videourile;
 • Cum faci un cont, îți editezi profilul și ce scrii ca descriere;
 • Cum postezi un serviciu pe aceste site-uri și la ce trebuie să fii atent când îl postezi;
 • Cum atragi mai mulți clienți și faci oamenii să aleagă serviciile tale;
 • Și cel mai important, cum încasezi banii de la clienți;

4

Modulul 4: feedback pe animațiile video create și rezvolvăm problemele apărute pe parcurs
 • Urmărim animațiile create în timpul cursului și primești feedback ca să le îmbunătățești;
 • Rezolvăm problemele și dificultățile apărute pe parcurs;
 • Analizăm postările serviciilor și cum le putem face mai bune;
 • Mai explicăm odată softul dacă este cazul;

Pe lângă materia preînregistrată, vom ține săptămânal câte un webinar de suport. Aici îți voi răspunde la orice întrebare legată de animații și rezolvăm dificultățile întâmpinate pe parcursul cursului.

„Dar de ce să aleg acest curs și nu altele de pe piață, care mă învață animații?”

Majoritatea cursurilor existente deja folosesc softuri de animații complicate, precum After Effects sau Autodesk Maia, care necesită minim 20 de ore doar de materiale de învățat. Abia apoi poți trece să faci o animație, care îți va lua câteva ore bune să o faci până la capăt.

Ca să parcurgi cursul oferit de mine și să creezi animații, e nevoie să ai un minim de cunoștințe despre calculatoare sau laptopuri: cum să-l deschizi, cum să instalezi o aplicație, cum să folosești internetul, tastatura, mouse-ul. Dar atât.

Iar în 12 ore vei ști exact tot ce ai de făcut: de la animații până la promovarea serviciilor pe 2 platforme de freelancing, care nu necesită complicații birocratice sau hârțogăraie.

Softul pe care îl folosim simplifică foarte mult treaba noastră și te pot învăța să-l folosești ca un profesionist. Și primești feedback pe ce lucrezi, îndrumare și știi că ce faci e bun și clienții ar cumpăra de la tine. Nu te las doar cu ceva teorie înregistrată, pe care o urmărești azi și o uiți mâine. Facem practic fiecare pas din module.

În plus, este singurul curs de Animații Video 2D din România care te învață și cum să câștigi bani din asta ca freelancer. 

Renunță la rolul de angajat, care e nevoit să suporte un șef corporatist și devino propriul tău șef!

Învață să faci video-uri animate 2D și câștigă peste 60000 de lei pe an ca freelancer!

04
zile
:
 
06
ORE
:
 
40
MINUTE
:
 
52
SECUNDE

You missed out!

Ce aplicații folosești pentru voce în animații video?

Oricât de bună este o aplicație care face vocea pentru video, se simte că nu e voce umană. Iar majoritatea antreprenorilor vor voce umană în animații, nu de robot. De aceea nu recomand să folosești aplicații pentru voce.

Am folosit odată ceva simplu pentru puțin text. În română nu fac voce bună si se vede că nu e o voce înregistrată de cineva.

Folosind o voce umană, transmiți mai profund mesajul din video decât dacă optezi pentru o voce de robot.

Iar ca să faci rost de voce, ai 2 opțiuni:

Varianta 1

Cere antreprenorului să înregistreze vocea, apoi o sincronizezi pe video;

varianta 2

Poți cumpăra vocea de la un profesionist. Îți voi arăta în curs cum facem asta și cum o introducem pe video.

Cât costă singurul curs din România, care te învață cum să câștigi bani din Animații 2D, fără programe complicate?

Să recapitulăm ce primești dacă decizi să lucrezi cu mine:

 • 5 module video, în care te învăț cum să faci prima ta animație 2D și unde o poți vinde;
 • Feedback, ghidare din partea mea și acces la informații pe care le-am acumulat în 12 ani de experiență;
 • Webinariile de suport de 2 ore pe ZOOM în fiecare săptămână;
 • Acces la peste 20 de webinarii de suport (+40h)
 • Acces la o comunitate specială de oameni care s-au săturat să fie angajați și vor să câștige bani din freelancing și animații;
 • 10% reducere la softul în care vom lucra animațiile;
 • Acces pe viață la toate materialele oferite...

...toate pentru doar 500 EURO, dacă decizi să cumperi până joi la 23:59. Ofertă valabilă doar pentru primii 10 înscriși!

E cel mai bun preț pe care l-am oferit în ultimele 6 luni. Iar această sumă o poți recupera chiar cu ușurință cu 2 video-uri. 

Într-un an, dacă te ții de treabă, poți ajunge să câștigi de aproape 100 de ori mai mult decât investești.

Dacă vom lucra împreună, primești 3 materiale BONUS în valoare de 1350 RON

Bonus 1(doar pentru primii 10 înscriși)

Curs Video „Cum să te promovezi prin video în online” 

Valoare estimată: 500 RON

Ce înveți din acest curs:

 • Cum să încarci un video corect pe YouTube, Facebook, Instagram, si TikTok ca să ai mai multe vizualizări;
 • Cum să încarci video pe LinkedIn şi Google My Business pentru ca clienţii să te găsească mai uşor fără să plăteşti reclame;
 • Cum să setezi prima ta reclamă singur;
 • Învaţă ce este Video Marketing-ul ca să ai costuri mai mici la reclame;
 • Ce softuri să foloseşti pentru realizarea unui video animat.

Bonus 2

3 template-uri ca să listezi un job pe site-uri de freelancing, care îți aduce mai mulți clienți

Valoare estimată: 350 RON

Sunt 830.000 de freelanceri pe Fiverr și 5.5 milioane de oameni care vor servicii. De aceea, ai nevoie de o descriere atractivă și eficientă ca să atragi mai mulți clienți.

Te voi ajuta cu 3 template-uri pe care le poți folosi ca să creezi o descriere atractivă a serviciului tău. Cu cât sună mai bine descrierea, cu atât mai mulți oameni te vor contacta pentru serviciile de animații.

Bonus 3

50 de background-uri moderne pentru video + tutorial în care îți arăt cum să le folosești

Valoare estimată: 500 RON

Vyond e un soft excelent pentru animații 2D și ai la dispoziție sute de scene predefinite. Dar sunt clienți care vor ceva mai diferit și mai modern. Pentru asta, poți crea un video folosind 50 de background-uri mai moderne, pe care le-am creat.

Îți arăt cum le poți folosi și adapta într-un tutorial, astfel încât să creezi un video care aduce rezultate clienților tăi.

15 zile garanție 100% banii înapoi

Dacă nu ești mulțumit de curs sau consideri că nu e pentru tine – ai garanția banii înapoi timp de 15 zile.

Astfel, poți încerca cursul și îți vei da seama dacă te vezi făcând asta sau vrei să rămâi la jobul de la 9 la 5. Nu îți asumi niciun risc.

Prezentare video a Bonusurilor

Ce pierzi dacă amâni și de data asta să-ți îndeplinești visul de a deveni freelancer?

 • Rămâi la un job la care nu câștigi cât ți-ai dori, pe care îl urăști din suflet și pentru care te trezești în fiecare dimineață la 6;
 • Rămâi cu cele 20 de zile de concediu, în care oricum nu te bucuri de concediu că sigur se trezește un coleg să te sune că are nevoie de ceva;
 • Sacrifici weekendurile cu familia pentru că te cheamă șefii la lucru;
 • Pierzi ore de stat după programul de muncă, pentru care oricum nu te plăteau cât meriți;
 • În loc să-ți crești veniturile de la lună la lună, aștepți salariul fix și te rogi să fii promovat ca să-ți dea ceva în plus la salariu;
 • Ajungi de la muncă obosit, stresat și lipsit de chef să mai faci altceva decât să bei o bere în fața televizorului. O să auzi reproșuri de la familie că te distanțezi și nu mai petreceți timp împreună;
 • Muncești până la epuizare în continuare ca să-l îmbogățești pe șeful tău;
 • Dai cu piciorul la șansa de a învăța o abilitate bănoasă și cerută în mediul online;
 • Apelezi la metode care îți promit că vei câștiga bani peste noapte, însă mai mult te fac să investești inutil banii;
 • Nu vei ști cum să te promovezi eficient ca freelancer, fără prea multe bătăi de cap din punct de vedere legal;
 • Vei încerca alte cursuri fără suport sau cursuri scumpe de mii de euro, care necesită minim 20 de ore doar ca să înveți softul în care lucrezi;
 • Și cel mai rău, nu vei ști cât de fain e să fii liber, să lucrezi de oriunde, să-ți alegi singur clienții și să decizi ce faci cu timpul tău, pentru că șefii tăi decid asta pentru tine

Merită să pierzi atât de multe pentru doar 500 EURO 250 EURO? Bani pe care îi vei recupera dacă vinzi 7 animații, dar câștigi în schimb un skill ce te ajută să câștigi peste 60000 lei anual ca freelancer?

Dacă aplici ce te învăț în curs, vei putea trăi din asta și poți renunța la jobul care te seacă de viață. 

În 8 ore îți arăt cum să creezi prima ta animație și cum să te promovezi eficient pe 2 platforme de freelancing. Animații pe care primești aproximativ 50$ la început, dar după ce-ți faci portofoliul poți cere și 100$. 

NU uita! Oferta de Black Friday e valabilă doar pentru primii 10 înscriși și locurile se ocupă repede. Înscrie-te până joi la 23:59 și profită de 60% reducere!

Te aștept la curs, ca să începem să lucrăm la viitoarea ta carieră în Animații Video 2D. Dacă ai întrebări sau nelămuriri, scrie-mi un email la contact@sorincrisan.com și-ți voi răspunde cât de repede pot.

Îndeplinește-ți visul de a deveni freelancer!

Lucrează de oriunde, când și cât vrei tu, fără să depinzi de un program strict și șefi corporatiști. Învață o abilitate care îți oferă bani, libertate și liniște.

04
zile
:
 
06
ORE
:
 
40
MINUTE
:
 
04
SECUNDE

You missed out!

Răspunsuri la Întrebări Frecvente

Cât costă cursul de Animații 2D?

Ca să accesezi cursul, costă 500 EURO

Pot achita în rate?

Da, poți achita în 2 rate egale de 190 EURO. Prima rată o achiți la înscriere, iar a doua după două săptămâni.

Cum pot plăti?

Poți face plata cu cardul sau prin transfer bancar.

Mai am alte costuri după ce mă înscriu la curs?

Ca să poți face animații video, o sa ai nevoie de un program/soft. Eu în curs o sa folosesc Vyond, pe care poti să-l testezi gratuit 14 zile. După aceea va trebui să-l cumperi.

Când începe cursul?

După ce faci plata ai acces instant și poți parcurge cursul în ritmul tău

Ce fac dacă ratez o întâlnire LIVE?

Poți urmări înregistrările din grupul de facebook sau in platforma de curs și dacă ai întrebări, poți scrie în comentariile la postare.

Cum funcționează garanția 100% banii înapoi?

Ai garantie 15 zile. Dacă vrei să-ți trimit banii înapoi, îmi scrii la contact@sorincrisan.com și îți restitui plata. 

Creează prima ta Animație 2D de la zero

04
zile
:
 
06
ORE
:
 
39
MINUTE
:
 
46
SECUNDE

You missed out!