📢 4 metode în care poți folosi o animație 2D ca să transmiți un mesaj mai eficient:

🤳 Promovare online

Majoritatea afacerilor sunt prezente online și se promovează. Luând în calcul creșterea competiției de la an la an, acum devine tot mai greu să ieși în evidență cu ceva remarcabil. 

De aceea animațiile 2D performează așa bine: sunt diferite față de ce vezi în mod obișnuit și opresc oamenii din scroll cu ușurință.

În online ai foarte multe modalități prin care poți folosi animațiile 2D: postări organice, pe website, în descrieri de produse, reclame plătite pe Facebook, Youtube, TikTok etc.

Dacă vrei să devii freelancer pe animații 2D, e simplu să găsești clienți care vor să aibă rezultate mai bune în online și ar fi interesați să apeleze la serviciile tale.

👩‍🏫 Video-uri explicative la școală

Dacă ești educator sau profesor și vrei să explici mai clar lecțiile copiilor, atunci animațiile sunt o alternativă foarte bună, pentru că sunt atractive și elevii iubesc animațiile. 

De asemenea, elevii vor reține mult mai rapid lecțiile, iar ție ca profesor îți va fi mai ușor să explici aspecte mai greu de înțeles din teorie. 

În plus, e foarte util să te folosești de animații mai ales dacă nu ai talent la desen și nu-ți place să desenezi pe tablă.

🎤 Prezentări la conferințe

Un video animat de prezentare a afacerii are șanse mult mai mari să fie urmărit decât dacă ai o pagină doar cu scris. 

Dacă participi la o conferință și trebuie să-ți prezinți echipa sau niște rezultate ale afacerii, lumea va reține mult mai ușor cu ce te ocupi decât dacă vii cu un powerpoint plin de text.

💼 Angajări

Ai pățit să listezi un loc de muncă și să aplice mulți oameni care nu respectau cerințele listate? Fie că nu le-au citit, fie că nu au înțeles exact în ce constă munca, sau au citit printre rânduri…

Dacă folosești un video în care ilustrezi sarcinile și responsabilitățile, oamenii vor înțelege mai bine mesajul și vei atrage potențiali angajați de calitate.

👉 Animațiile 2D îți oferă multe posibilități și le poți folosi în mai multe scopuri. Tu pentru ce vrei să folosești animațiile create în minicursul gratuit? Răspunde în comentarii 👇

LASA UN Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}