Rapid, simplu, transparent si comisioane cat mai mici, asta cauta un freelancer care trebuie sa fie platit de angajatorii din strainatate.
Oamenii calatoresc din ce in ce mai mult iar asta presupune plati in moneda locala, retrageri de la bancomat, cursuri valutare si comisioane interbancare.
Jumatate din populatia tarii face cumparaturi online. Dar o mare parte dintre cumparatori inca nu folosesc cardurile bancare ca metoda de plata din lipsa de siguranta a tranzactiilor cu cardul.
Menirea tehnologiei este sa ne simplifice viata. Sa ne ofere solutii mai eficiente, mai rapide, mai simple si mai sigure. Inovatia tehnologica isi lasa amprenta tot mai mult in toate domeniile de activitate.
In ultimii ani, sectorul financiar se afla intr-un proces de implementare a unor tehnologii noi care presupun produse si servicii financiare noi furnizate prin intermediul telefoanelor mobile, calculatoarelor personale, internetului sau cardurilor prevăzute cu un sistem de plată digital. Acestea sunt oferite de companiile Fintech(Financial Tehnology) și furnizorii de servicii financiare inovatoare.
REVOLUT, un start-up Fintech, vine cu o solutie care simplifica si imbunatateste viata a peste 6 milioane de oameni.
Cu Revolut ai un cont si un portofel digital, faci totul digital, de oriunde ai fi si in orice moment iti doresti. Nu te mai duci la banca, nu mai stai pe la ghiseuri sa completezi acte, doar descarci aplicatia Revolut direct din telefonul tau.
Chiar intr-un minut poti parcurge cativa pasi simpli pentru a-ti configura contul, dupa aceea poti genera si carduri virtuale. Revolut este solutia freelancer-ului care nu vrea sa piarda bani atunci cand plata muncii lui este facuta de angajatorul sau colaboratorul din strainatate. Cand esti freelancer colaborezi si cu persoane de afara, iar cand se ajunge la plata nu prea tine sa iti trimita banii prin transfer bancar. De aceea freelancerii folosesc serviciile PayPal, Payoneer si Revolut.
Cel mai vechi si popular este PayPal, disponibil in peste 200 de piete din intreaga lume. Cu toate acestea, multi se plang ca PayPal mentine taxe si rate de schimb ridicate in comparatie cu alte servicii.
Fondata în 2005, Payoneer este o alta platforma cu functii orientate catre freelanceri.
As zice ca este o varianta de PayPal mai buna, totusi cu multe minusuri. Unul din ele este procedura de activare in mai multi pasi.
Freelanceri mai vechi in domeniu isi amintesc ca in trecut Payoneer mai cerea si o factura de utilitati (in unele cazuri o mai cere si acum). Faptul ca utilizatorului nu-i este permis sa-si trimita singur fonduri poate fi considerat un alt minus.
Daca vrei sa faci incasari si plati oriunde in lume, poti comanda cardul Payoneer aici.
Ca freelancer, eu folosesc cardurile Payoneer si Revolut. Cu Payoneer lucrez de sapte ani si era metoda cea mai avantajoasa. A fost destul de ok pana au introdus un comision de 3% pentru toate platile care nu sunt in moneda cardului.
De cateva luni folosesc Revolut si pot spune ca este cel mai bun card care a existat vreodata. La inceput am mers pe varianta de card Standard, iar dupa o luna am trecut la cardul Metal pentru ca are o taxa lunara destul de mica in comparatie cu avantajele pe care le ofera.
Inca mai folosesc si Payoneer dar nu am mai dat retragere si nici nu am mai facut plati in Romania cu el, prefer sa transfer de pe el pe Revolut si apoi sa fac platile online sau sa retrag banii de la bancomat.
Daca folosesti Paypal poti sa trimiti banii pe Revolut si o sa ajunga mai repede pe card decat ar ajunge in contul bancar din Romania.
Cu Revolut am scapat si de grija schimbului valutar atunci cand calatoresc. In vacantele din strainatate am pierdut o gramada de bani retragand numerar de la bancomat, datorita cursurilor proaste de schimb. In ultima vacanta in Irlanda am folosit Revolut si nu am mai pierdut bani.
Cei care calatoresc cu masina in Ungaria stiu la ce curs dezavantajos se face schimbul la benzinarii. Acum cu Revolut pot sa am cont in moneda locala si sa schimb automat din Lei romanesti in Forinti maghiari la cel mai bun curs.
Revolut mi-a facut viata mai usoara, de aceea il recomand tuturor freelancerilor.
Si nu doar lor, este ideal si pentru cei care calatoresc mai mult, dar si pentru cei care fac plati online (securizarea contului se face direct dn aplicatie).
Intr-o lume tot mai digitala, este firesc ca si bankingul sa fie digitalizat.
Daca inca folosesti serviciile bancare traditionale, iti sugerez sa faci o schimbare. Go digital! 🙂
Am beneficiat de serviciile Revolut, sunt un client multumit, de aceea iti prezint si tie beneficiile lui:
Tot din aplicatie poti schimba si codul PIN. Si cardul fizic iti ofera multe avantaje.
Ce mai trebuie sa stii este ca Revolut vine in trei variante: cont Standard, Premium si Metal.
Mai jos iti prezint doar cateva dintre multele beneficii pe care le ai daca optezi pentru ultimele doua variante.
Ar mai fi atatea lucruri frumoase si utile de spus despre Revolut (sotia mea s-a indragostit deja de cardul metalic roz 🙂 )
Le vei descoperi singur alegand un cont personal sau unul business.
Vrei Revolut? Foloseste acest link https://sorincrisan.com/CardRevolut prin care te inregistrezi GRATUIT
Vezi si: Curs Animatie 2D Gratuit
Cat dureaza sa intre banii din Payoneer in Revolut ?
Cateva secunde, minute.
Ai făcut atîta reclama la revolut că nu s au lungit ochii și după alte opțiuni,revolut a început să de-a gres a început să și bage nasul și să ți obstrucționeze fondurile la cele m ai mici transferuri între prieteni și platforme de tranzacționare ( cazul meu ,unde pui că au niste operatori obtuzi care fac pe detectivii și îți blokeaza tranzacțiile fara preaviz din partea – 0,01 nu recomand)!!!
Ludovic, eu il folosesc de multi ani, am planul metal de la inceput si nu am avut nici o problema cu el.