Dacă ești la început de drum și vrei să-ți construiești portofoliul său să obții mai multe proiecte, aceste platforme pot fi o opțiune bună pentru a găsi clienți și pentru a câștiga bani din activitatea de video animație. În acest email, vom discuta despre cele mai populare platforme de lucru pentru freelanceri în domeniul video animat și ce trebuie să știi despre fiecare în parte.

Upwork – Upwork este una dintre cele mai mari platforme de freelancing din lume. Aici vei găsi multe proiecte de creare de video animat şi explainer video, iar prin crearea unui profil bine structurat şi promovarea serviciilor tale, ai şanse mari să obţii proiecte şi să-ţi creşti veniturile.

Fiverr – Fiverr este o platformă de freelancing specializată în servicii de creaţie şi design. Aici vei putea să îţi promovezi serviciile de creare de video animat şi explainer video către un număr mare de clienţi, iar prin oferirea de servicii de calitate şi prin feedback-ul pozitiv primit de la clienţi, ai şanse mari să-ţi creşti reputaţia şi să obţii proiecte.

Freelancer – Freelancer este o altă platforma populară de freelancing, cu multe proiecte de creaţie de video animat şi explainer video. Aici vei putea să îţi promovezi serviciile şi să îţi construieşti portofoliul, iar prin participarea la proiecte şi primirea de feedback de la clienţi, vei putea să îţi îmbunătăţeşti abilităţile şi să-ţi creşti veniturile.

PeoplePerHour – PeoplePerHour este o platformă de freelancing care se concentrează pe proiecte de creaţie şi design. Aici vei putea să îţi promovezi serviciile de creare de video animat şi explainer video şi să te conectezi cu clienţi din întreaga lume.

În concluzie, dacă vrei să devii un freelancer în crearea de video animat sau explainer video, este important să te înscrii pe platforme de freelancing şi să îţi promovezi serviciile prin intermediul portofoliului tău şi a reţelelor de socializare. Găsirea platformei potrivite pentru nevoile tale poate fi cheia succesului în acest domeniu.

Dacă ai nevoie de ajutor sau vrei să creşti mai repete programează un apel cu mine pe zoom sau la telefon şi o să-ţi spun mai multe despre Academia De Animaţie, programul prin care în doar 8 săptămâni poţi să faci animaţii video profesionale.

LASA UN Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}