73% dintre consumatori doresc să vadă videoclipuri pe rețelele de socializare (conform HubSpot). 🤔 Însă cum poți crea video-uri dacă nu știi să le editezi, nu ai videograf sau alte aparate performante? 

👉 Faci video-uri cu telefonul

Iei telefonul și te filmezi vorbind de un produs sau serviciu. Sau îți filmezi oamenii din echipă în timp ce explică cum să folosești un produs. 

Problema este că aproximativ 74% din oameni nu se simt comod să vorbească în fața în camerei (conform brid.tv). Iar acest lucru se vede pe video și afectează calitatea sa.

👉 Creezi animații video

Pe lângă faptul că nu ai nevoie de aparatură performantă sau de cunoștințe tehnice, animațiile 2D sunt ușor de realizat și ajută oamenii să-ți înțeleagă produsele/serviciile mult mai bine decât un text. 

În plus, nu suntem obișnuiți să vedem animații video pe social media. De aceea, acestea îți atrag instant atenția și te conving să urmărești video-ul.

💻 Tot ce ai nevoie ca să faci animații 2D e un laptop și dorința de a învăța. 

💯 În minicursul meu gratuit, îți arăt cum poți să creezi animații 2D în 4 programe de animații, ca să poți începe să-ți promovezi afacerea online prin video. 

👇 Link către minicurs în primul comentariu. 

Inscrie-te gratuit la minicurs https://sorincrisan.com/

LASA UN Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}