De ce să alegi să fii freelancer part-time pe animații 2D și de ce acum e cel mai bun moment să începi?

💸 Câștigi un venit în plus față de salariul tău de la job

Iar banii pe care îi faci ca freelancer îi poți folosi pentru concedii sau mici vacanțe în weekend. 

Sau îi pui deoparte ca să ai o siguranță financiară, în cazul în care se întâmplă ceva și se dau afară oameni de la locul tău de muncă.

💻 E ușor să-ți găsești clienți, fiind cerere mare pe piață pentru video-uri

86% din afaceri folosesc video ca să se promoveze online. Iar 92% din marketeri susțin că video-urile sunt foarte importante în strategia de promovare (conform wyzowl). 

De aceea, există cerere pe piață pentru oameni care se ocupă de video-uri. Și nu vei avea probleme să iei clienți dacă ești bun pe ceea ce faci.

⏱️ Îți folosești timpul în mod productiv

În loc să stai în weekenduri uitându-te doar la filme și seriale, poți folosi timpul să faci niște bani în plus și să înveți o abilitate nouă. 

Nici nu e nevoie să lucrezi de dimineața până seara sau de la 9 la 5. Ci poți lucra 2-3 ore pe zi.

animatii video

💰 Ai o siguranță în cazul în care îți pierzi jobul

Peste 100.000 de contracte de muncă part-time au fost desființate într-o săptămână, în urma Ordonanței 16/2022 (atunci când s-a decis că pentru un contract de muncă cu salariul minim pe economie, în regim part-time, se calculează CAS la nivelul salariului minim în întregime). 

Dintre patronii care vor da afara angajați part-time, aproape jumătate (47,7%) au afirmat că vor renunța la toți salariații pe care îi au cu contract pe timp parțial de lucru. 

De asemenea, 26,1% dintre antreprenorii care vor face concedieri vor renunța la 1 angajat, iar 22,5% vor concedia între 2 și 5 angajați part-time (conform startupcafe.ro).

Majoritatea schimbărilor din lege care au avut loc în august vor afecta mai mult angajații decât antreprenorii…

🔴 De aceea, acum e cel mai bun moment să începi să înveți o abilitate nouă, pe care să o practici part-time, ca să nu rămâi fără nicio sursă de venit în cazul unor concedieri masive. 

Cum poți face asta? Îți trebuie doar un laptop și timp dedicat să înveți. Iar tot ce ai nevoie ca să afli cum să creezi animații 2D de la zero găsești în minicursul meu gratuit, la care te poți înscrie acum 👇

Înscrie-te gratuit la minicurs https://sorincrisan.com/

LASA UN Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}